duminică, 24 iulie 2011

avicinati un po'

Vecinii care fac viaţa celorlalţi un iad sunt nelipsiţi din orice comunitate numeroasă. Cu ajutorul spe­cialiştilor şi după câteva ore de vox populi, „Adevărul" a stabilit zece categorii de vecini de coşmar, pe care vi le va prezenta săptămânal. Acestea sunt:

1. Nespălatul
2. Meşterul Casei
3. Zgomotosul
4. Istericul
5. Reclamagiul
6. Bârfitorul
7. Agresivul
8. Distratul
9. Iubitorul de animale
10. „Big Brother"


E misto ideea; io am vecini din aproape toate categoriile: zgomotosi si mesteri pe care ii mai opreste doar mazga malefica, reclamagii - desigur, mereu in conflict cu primii, big brother - gen ochiul lipit de vizor, si la creme de la creme - barfitorii; de-altfel, cred ca barfitul este pe cale sa devina un fel de sport national.
Io sunt mai mult indiferenta - salut respectuos, raspund de complezenta si trec mai departe; ma oripileaza barfitul. Cand am ghinionul sa nimeresc in lift cu vreo comentatoare de mondenitati, si observ ca face ochii mici si isi coboara glasul, incep o conversatie interesanta despre vreme sau o intreb de propia-i persoana. Ma mai tenteaza uneori gandul sa incep un dialog absolut anapoda, dar nu cred ca m-ar ajuta - once a thief always a thief.

Voi ce tip de vecini aveti?

4 comentarii:

alejandro spunea...

pana revine monty eu tac, ca-s pui de rac!

alejandro spunea...

oooo, eu am vecini musulmani...moldoveni musulmani, unde e Hitler?

Jane spunea...

Mai de cosmar decat un manelist...nu cred ca exista...

Tess spunea...

bine ca n-am trait astfel de experiente!!!