luni, 4 iulie 2011

Delicii


Dupa ce am savurat cel mai delicios macaron din viata mea la Paul, am hotarat ca vreau sa inventez meseria de "degustator de macarons": sa fie asa, o masa maaare cu multe si colorate feluri de macarons, si eu sa gust din fiecare sortiment, si sa-mi clatesc papilele gustative cu o gura de apa dupa fiecare fel, ca sa nu existe interferente si discriminari, si apoi sa fac un soi de top al celor mai gustoase si reusite arome.

6 comentarii:

emilescu spunea...

Si cum ti-ai da seama cand sa te opresti de la a mai practica meseria asta? Cand ti-ar fi mai la indemana sa te deplasezi "de-a dura"? :))

Tess spunea...

as inlocui "panem et circenses" cu "macarons si fitness" :D

Monty Python spunea...

ce-i alea macarons?

Tess spunea...

macarons sunt ceva inefabil!!! :D

Anonim spunea...

Iti recomand sa le incerci pe cele de la Madame Lucie.
nu se compara cu alea de la nea' Paul.
mie mi s-au parut foarte fade (in lipsa de ML -era inchis- am luat de la Paul)
Semnat: eu, devoratoare de macarons.

Tess spunea...

Daaa, am incercat si de la Mme Lucie (care parca ar fi un magazin din povesti de altfel) si macarons si cupcakes - doar ca, in ceea ce priveste macarons, mereu am luat cutie cu macarons micutze - si poate nu am stiut eu sa le savurez, dar parca nu a peristat mai deloc efectul asupra papilelor mele gustative; e drept, la Paul singura cu care s-a intamplat asa ceva a fost macaron praline.

Bacania Veche anuntase macarons cu levantica week-end-ul trecut, pt la Fete de la Provence, dar cand am ajuns eu, nu sosisera inca, si am renuntat. Le-ai incercat cumva? :)