marți, 30 august 2011

Parcari cu bon

Mi s-a intamplat de doua ori sa uit unde am parcat masin. Prima data a fost inainte de sarbatorile de iarna 2010, in parcarea unui supermarket, si am pus in situatie naspa si un cuplu care ma rugase sa le dau lor caruciorul dupa ce-l golesc, fiindca era atat de aglomerat acel magazin, ca nu mai aveau carucioare. Dupa vreo 10 minute de cautari, cei doi au renuntat la carucior. A doua oara mi s-a intamplat pe Stefan Cel Mare, in zona stadionului Dinamo. Mi-au trebuit aproape 20 de minute si incercari la alte 2 masini, aceeasi marca si culoare, sa realizez ca parcasem masina ceva mai departe de stadion, aproape de Aleea Circului.

Tinand cont de cele prezentate mai sus, cred ca toate parcarile (chiar ci cele gratuite) din Romania ar trebui dotate cu bariere si pe bonul care il scoti de la bariera sa scrie locul, etaj (acolo unde este cazul) unde sa parchezi masina. Chiar daca in Romania, nu s-ar respecta numarul locului, macar ai un punct de plecare.


PS.Am mai avut 2 situatii in care nu am mai gasit masina parcata, dar a fost ridicata de oamenii lui Prigoana.

2 comentarii:

emilescu spunea...

Dar ti s-a intamplat sa cauti mult si bine masina si tu, de fapt, sa te fi deplasat (acolo unde te afli) cu altceva?! :))

gonen spunea...

nu, din fericire nu mi s-a intamplat