miercuri, 25 mai 2011

Rasismul - ce tiganie!

In jurul nostru avem parte la tot pasul de manifestari rasiste si xenofobe. Ele pun sub semnul intrebarii conceptele de multietnic si multiculturalitate, atat de normale la inceput de secol XXI, intr-o lume openminded si care continua sa progreseze...

Bunaoara stiu o gramada de semeni care uita sau prefera sa nu-si aminteasca faptul ca tiganii au in etnia lor destule specimene care au studiat la yale (Yale?) zile si nopti, pana le-au sarit ochii din cap! De fapt niciunul n-a exagerat, ci a invatat fix cat a fost nevoie sa ii permita sa intre acolo unde si-a propus! E vorba de incaperi securizate (cred ca v-ati dat seama!) ca doar nu de campul muncii! :))

3 comentarii:

gonen spunea...

cu mesajul asta ti-ai pus toata comunitatea tiganseasca pe cap. acum va trebui ca ori de cate ori iesi din casa sa te uiti si mai atent, in toate directiile.

Archaeopteryx spunea...

Emilescu inchide usa cu foraibarul. Nu de alta, dar la "universitate" se studiaza in draci, se iau masterate si doctorate.

emilescu spunea...

Mi-e teama ca intr-o zi ma voi intoarce acasa si-mi voi gasi usa metalica deja incarcata (de niste tuciurii, cum altfel?) pe o platforma, numai buna de dus la fier vechi!